Tgrt Haber
11 Ağustos 2021 12:06

Elbisesi ve saçları tutuşan yaşlı kadını kardeşi yanmaktan kurtardı

Bilecik'te evinde olduğu esnada henüz bilinmeyen bir nedenle saçları ve elbisesi tutuşan 70 yaşındaki Fatma Usul, yanmaktan son anda kurtuldu. Kardeşine müdahale eden Ali Uslu'nun çabasıyla kurtulan kadın hastanede tedavi altına alındı.

Elbisesi ve saçları tutuşan yaşlı kadını kardeşi yanmaktan kurtardı
bilecik,,yaşlı kadın,,yangın,,elbise,,kardeş,

Bilecik'te evinde olduğu esnada bir anda dışarı çıkan 70 yaşındaki Fatma Uslu^nun saçlarının ve elbiselerinin tutuştuğunu gören Ali uslu, kardeşini yanmaktan son anda kurtardı. Kız kardeşini söndürdükten sonra sağlık ekiplerine haber vermesi üzeirne hastaneye kaldırılan yaşlı kadın tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Çiftlik köyünde ikamet eden 70 yaşındaki Fatma Usul'un henüz bilinmeyen bir sebeple kolları ve saçları yanmaya başladı. Kendisini 'Ben yanıyorum' çığlıklarıyla dışarı atan kadının sesini duyan kardeşi Ali Usul, alevlere müdahale ederek söndürdü. Yaşlı kadının saçları ve vücudunun çeşitli yerleri yandı.

Kardeşinin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, alanda yaşlı kadına yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı Gölpazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olay anında yaşadıklarını anlatan Ali Usul, "Ben dışarıda koyunların yünlerini kırpıyordum. O anda 'Yanıyorum' diye bağırdı. Ben de koşup gittim, baktım tutuşmuş. Üzerini soydum, alevleri söndürdüm ardından 112'ye haber verdim" dedi.

Elbisesi ve saçları tutuşan yaşlı kadını kardeşi yanmaktan kurtardı

Jandarma olay yerinde incelemelerde bulunurken, evin avlusunun içinde bulunan sobanın üzerinde bir kutu kibrit olduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...