Tgrt Haber
14 Ocak 2022 15:46

Kaçak kullanımdan dolayı elektriği kesen görevlilere ev sahiplerinden feci dayak

Büyükçekmece'de kaçak elektrik kullanıldığı tespit edilen bir binaya giderek elektriği kesen görevliler dehşeti yaşadı. Ev sahibi ve oğlu tarafından mancınıkla dövülen BEDAŞ görevlileri canlarını zor kurtardı.

Kaçak kullanımdan dolayı elektriği kesen görevlilere ev sahiplerinden feci dayak
büyükçekmece,,bedaş,,elektrik,,mınçıka,,saldırı,

İstanbul Büyükçekmece’de kaçak elektrik kullanımını tespit eden BEDAŞ görevlileri, elektriğini kesmeye gittikleri evde baba ile oğlu tarafından darp edildi. O anlar çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

MINÇIKA İLE VURDULAR

Hürriyet Mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, bir binada kaçak elektrik kullanımı tespit edildi. Binaya elektrik kesmeye gelen elektrik kurumu ekipleri tepki ile karşılaştı. Yaşanan tepki sonrası elektrik görevlileri apartmanda bir baba ve oğulları tarafından darp edildi. Yaşanan anlarda kurum görevlileri "mınçıka" adı verilen dövüş sporunda kullanılan aletle darp edilmeleri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

"EVİNİZDE BABANIZA SALDIRSALAR NE YAPARSINIZ?"

Görevliler ile kavga eden baba Harun Uçar, "Elektrik kurumundan geldiler ve bize apartmanın içinde saldırdılar. Çocuklarım da işten gelmişti ve uyuyorlardı. Kalktılar ve çalışanlara vurdular. Ölen yaralanan yok. Evinizde babanıza saldırsalar ne yaparsınız" diyerek kendisini savundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...