Tgrt Haber
08 Temmuz 2021 08:12

Emekli Albay 'gürültü' yüzünden dehşet saçtı: 2 ölü, 2 yaralı

Yalova’da komşularıyla gürültü yüzünden kavga eden emekli albay dehşet saçtı. Beylik tabancasıyla 1 kişiyi öldürüp 2 kişi yaralayan emekli albay intihar etti.

Emekli Albay 'gürültü' yüzünden dehşet saçtı: 2 ölü, 2 yaralı
yalova,cinayet,intihar

Yalova’da gürültü kavgasında kan aktı. Emekli albay 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladı, sonra da canına kıydı.

Kan donduran olay, Çınarcık ilçesinde akşam saatlerinde dehşet yaşandı.

Emekli Albay Mehmet Ferah ile komşuları arasında gürültü tartışması yaşandı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce Mehmet Ferah, evine çıktı. Beylik tabancasıyla komşularının üzerine ateş açtı.

1 ÖLÜ, 2 YARALI

Kurşunlar, Metin Ödef, Osman Yiğit ve Tuncay Merve'ye isabet etti. Kanlar içerisinde yere yığılan Metin Ödef, olay yerinde hayatını kaybetti. Osman Yiğit ve Tuncay Merve, ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

CANINA KIYDI

Bir kişinin ölümüne 2 kişinin de ağır yaralanmasına sebep olan Mehmet Ferah, olayın ardından sahile koştu. Daha sonra aynı tabancayı başına dayayıp ateşledi. Mehmet Ferah, burada hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Emekli Albay 'gürültü' yüzünden dehşet saçtı: 2 ölü, 2 yaralı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...