Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2021 10:53

Emekli maaşını çeken yaşlı kadına kapkaç

Beşiktaş’ta 63 yaşındaki kadın, bir bankadan emekli maaşını çektikten sonra yolda yürüdüğü esnada kapkaça uğradı. Kapkaç anları kameralara yansıdı. Zanlı polis ekipleri tarafından kısa sürede kıskıvrak yakalandı.

Emekli maaşını çeken yaşlı kadına kapkaç
İstanbul,,kapkaç,,emekli,,hırsızlık,

Beşiktaş Balmumcu’da geçtiğimiz aylarda meydana gelen olayda 63 yaşındaki Sevdiye Kuşkonmaz, bankaya giderek bin 300 lira olan emekli maaşını çekerek çantasına koydu. Ardından evine doğru yola koyulan yaşlı kadın, yolda kapkaça uğradı.

KAYIPLARA KARIŞTI

Kapkaç şoku sonrasında neye uğradığını şaşıran yaşlı kadın, bir aylık geçimini sağlayacak paranın içinde olduğu çantasını geri alabilmek için kapkaççının peşinden koştu. Yaşlı kadın bir süre sonra kovalamayı bırakırken, kapkaççı kayıplara karıştı.

Emekli maaşını çeken yaşlı kadına kapkaç

Yaşlı kadın çevredekilerin yardımıyla polisi arayarak yardım istedi. Yaşlı kadının kapkaça uğradığı ve şahsın kaçtığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

POLİS YAKALADI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceleyen polis ekipleri, kaçan şüphelinin önce eşkalini, ardından da kimliğini belirledi. Yapılan çalışmalar neticesinde şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...