Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ağustos 2021 11:51

En geniş katılımlı coin zirvesi: Kripto yatırımcısına rehber olacak

Türkiye’nin en geniş katılımlı Kripto Para Zirvesi, 26-27 Ekim’de İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Zirveye kripto para borsaları, coin ve altcoin’lerin temsilcileri katılarak yatırımcılarla bir araya gelecek.

En geniş katılımlı coin zirvesi: Kripto yatırımcısına rehber olacak
coin zirvesi,kripto para,Bitcoin

Son yılların en gözde yatırım araçlarından biri hâline gelen kripto paralar ilk defa geniş katılımlı bir zirve ile enine boyuna tartışılacak.

Kripto para konusunda regülasyon hazırlıkları sürerken 26-27 Ekim tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Kripto Para Zirvesi ile yatırımcıların da bizzat kripto para borsaları, coin ve altcoin’lerin temsilcileri tarafından aydınlatılması amaçlanıyor. Zirveye kripto para borsalarının yanı sıra coin ve altcoin’ler de katılacak. Zirve aynı zamanda altı farklı oturuma ev sahipliği yapacak. 

TARAFTAR TOKEN’LAR 

Zirvenin her iki gününde “Türkiye’deki coin’lerin geleceği” başlıklı birer oturum olacak ve coin ile altcoinler kendilerini anlatma fırsatı bulacak. İlk günün son oturumuna kripto para fenomenleri katılırken ikinci günün ilk oturumunda ise futbol kulüpleri tarafından çıkarılan taraftar coin konuşulacak. Bu oturuma üç kulübün konu ile ilgili yöneticileri katılacak. Zirvenin son oturumunda ise yine kripto para borsalarının temsilcileri, kendilerini ve sektörü anlatma fırsatı bulacak.

Zirvede oturumların yanı sıra B2B görüşmeleri de yapılacak. Borsalar, coin’ler ve altcoin’ler için tahsis edilen alanlarda kripto para borsaları ve coinler bir araya gelecek.

Özel B2B görüşmeler için zirvenin ‘kriptoparazirvesi.org’ adresinden görüşme talep edilen borsa, coin ve altcoin’ler için rezervasyon yaptırılabilecek. Zirvede ayrıca borsalar, coin ve altcoin’ler kendilerini anlatmak için özel salonlar kiralayabilecek. Ziyaretçiler de aklına takılan soruları direkt muhataplarına sorma imkânı bulacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...