Tgrt Haber
26 Nisan 2021 14:39

En güzel anneler günü hediyeleri | Anneler günü hediye fikirleri

Anneler Günü için şimdiden plan yapmaya başlayan binlerce kişi, bu özel günün hangi tarihe geldiğini merak ediyor. Ayrıca vatandaşlar annesine alacağı hediye konusunda da tavsiye arıyor. Peki anneler günü ne zaman kutlanacak? Anneler günü hediyesi olarak ne alınabilir? Bu özel günün tarihi ve anneler günü için hediye fikirlerini haberimizde bulabilirsiniz.

En güzel anneler günü hediyeleri | Anneler günü hediye fikirleri
anneler günü,ne zaman,hediye fikirleri,mesaj,2021

İnsan hayatının en önemli varlıklarından anneler elbette bir güne sığdırılmaz ama yine de onlar için özel bir gün olması verilen değerin göstergesi. Her sene mayıs ayında kutlanan anneler günü için geri sayıma geçildi. Pek çok kişi bu önemli günde annesini hatırlayıp sevgisini en içten şekilde göstermek istiyor. Takvim yaprakları mayıs ayına doğru dökülürken de bu anlamlı günün hangi tarihe geldiği konusu araştırılıyor. Peki anneler günü ne zaman?

2021 ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Anneler Günü'nün dünya üzerinde kutlandığı sabit bir gün yok. Tarih ülkelere göre değişiklik gösterebiliyor. Ülkemizde ise anneler günü her sene mayıs ayının ikinci haftasının pazarında kutlanıyor. Anneler günü bu yıl 9 Mayıs 2021 tarihine denk geliyor.

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

Anneler Günü için samimi bir kutlama, sarılmak, öpmek pek çok hediyeden daha kıymetlidir annelerimiz için. Hayatları boyunca fedakar tarafını gösteren anneler için maddi ögeler ikinci planda kalmıştır. Onlar beklemese de birçok kişi annesine en anlamlı, en faydalı hediyeyi almanın planlarını yapıyor. Ancak hediye konusunda kararsız olanlar, ne alacağını bilemeyenler çeşitli tavsiyelere göz gezdiriyor. İşte anneler günü için işinize yarayabilecek hediye fikirlerinden bir kısmı...

- Çicek: En klasiklerinden olsa da sevmeyen neredeyse yoktur.
- Kutu Çikolata: Kutlama günleri için en uygun hediyelerdendir.
- Mutfak eşyaları: Anneler günün büyük bölümünü geçirdikleri mutfakta işlerini kolaylaştıracak aletlere ihtiyaç duyarlar. Her ne kadar kişisel bir hediye gibi görülmese de sonuçta mutfakta eziyeti çeken onlar, o yüzden onları daha az yoracak pratik eşyaları tercih etmek yine onlara yarayacaktır.
- Kıyafet: Korona günlerinde pek fazla sosyal hayata atılamasak da, giysilerimizi dolaptan çıkaramasak da yeni kıyafet insana her zaman moral vermiştir. Hele bu hediye olarak gelince daha da mutlu edebilir. Elbet o elbisenin dışarıda da giyileceği günler gelecek.
- Kolye, yüzük, küpe, saat tarzı takılar: Hediyeler arasında bütçeyi en fazla zorlayacak hediyelerdendir takılar. Fakat en şık en zarif olanlardan biri de kuşkusuz budur. Ne olacak sanki? Annemizden kıymetli mi? Sevinmek, mutlu olmak onların da hakkı.
- Ayakkabı: "Cennen annelerin ayaklarının altındadır" hadisini dikkate alarak güzel bir ayakkabı alabilirsiniz.
- Fotoğraf Çerçevesi: Annenizin portresini ya da ailecek çekildiğiniz bir pozu çerçeveletip evinizin duvarına asabilirsiniz.
- Akşam Yemeği: Pandemi nedeniyle dışarıda ailecek yemek yiyebileceğimiz bir ortam maalesef yok şu sıralar. Bunun yerine kedi emeğinizle hazırladığınız (tabii anneniz kurulum aşamasına yardım etmesin!) bir yemek masası güzel bir fikir olabilir.
Not: Artık 'Yılın Annesi' tarzı özel plaket ödüllerinden vazgeçin, modası çoktan geçti.

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

- Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım annem.
- Evimin neşesi, dünyamın güneşi, mutluluğum, huzurum en büyük servetim sensin benim canım Annem. Anneler günün kutlu olsun.
- Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.
- Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günü kutlu olsun.
- Ben gülünce gülen, ağladığımda ağlayan benim için yaşayan dünyadaki en büyük şansım benim biricik annem Anneler günün kutlu olsun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...