Tgrt Haber
27 Aralık 2021 16:32

Engelli çocuğunu yol ortasında tekme tokat döven babaya tepki yağdı

Ankara'da engelli çocuğunu Aile Sağlığı Merkezi'ne getiren bir baba, buradan çıkarken yere düşen çocuğunu dövdü. "Kendini neden yere atıyorsun" diyerek engelli çocuğu darp eden babanın o anları saniye saniye kameralara yansırken olaya şahit olan vatandaşlar karakola giderek şikayetçi oldu.

Engelli çocuğunu yol ortasında tekme tokat döven babaya tepki yağdı
ankara,,dayak,,engelli,,engelli çocuk,,şiddet,,darp,

Başkent Ankara'da engelli çocuğu ile beraber Aile Sağlığı Merkezi'ne giden bir babanın çocuğuna yaptıkları kan dondurdu. Yere düşen çocuğunu tekmeleyen babaya etraftaki vatandaşlar tepki gösterirken o anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

ENGELLİ ÇOCUĞA ŞİDDET KAMERADA

Olay, Sincan ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde yer alan Aile Sağlığı Merkezi’ne gelen bir kişi, buradan çıkarken engelli çocuğunu tekmeledi. O sırada çevrede bulunan vatandaşların tepkisi ile karşılaşan acımasız baba daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Şahsın, engelli çocuğunu tekmelediği anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

TEPKİ GÖRÜNCE 'KIZIM, KALKSANA YAVRUCUĞUM' DEDİ

Öte yandan, babanın engelli çocuğuna uyguladığı şiddeti gören ve karakola giderek durum hakkında şikayetçi olan bir vatandaş ise, Arabada bir tane daha çocuğu vardı, Onun yanı sıra, ‘kendini neden yere atıyorsun’ diye darp ediyor. Biz tepkimizi gösterdiğimiz zaman da ‘kızım kalksana, yavrucuğum’ demeye başladı. Bu iki yüzlülüktür. Sen o çocuğun sırtından geçiniyorsun. Yazık günah sen bir babasın ve duyarsız kalamazsın" ifadelerini kullandı.

"ŞİKAYETİMİZİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ"

Aynı şekilde karakola giderek şikayetçi olan diğer bir vatandaş da, "Sağlık ocağına girdiğimiz sırada engelli olan çocuk yere düştü babası da onu tekmeledi. Biz de vatandaşlar olarak hepimiz ondan şikayetçiyiz ve şikayetimizin de sonuna kadar arkasındayız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...