Tgrt Haber
13 Nisan 2019 21:41

Engelli minikler seremonide İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okudu

Abalı Denizlispor-Boluspor karşılaşmasında yeşil siyahlı futbolcular sahaya onkoloji servisinde yatan çocuklara destek olmak için “Yaşama tutunmaya çalışan bir çocuğu en son ne zaman sevindirdiniz?” yazılı pankartla çıktı. Seremonide ise her iki takımın önünde duran görme ve işitme minikler, istiklal marşını işaret diliyle okudu.

Engelli minikler seremonide İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okudu
Abalı Denizlispor,,Boluspor ,

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında oynanan Abalı Denizlispor-Boluspor karşılaşmasında renkli görüntüler oluştu.

Yeşil siyahlı ekibin oyuncuları, lösemi ve kanser hastası çocuklara destek olmak için tiyatro ve dizi oyuncusu Alper Türedi tarafından sosyal medya üzerinden kurulan “Bir Dileğim Var” grubuna destek olmak ve farkındalık oluşturmak adına sahaya “Yaşama tutunmaya çalışan bir çocuğu en son ne zaman sevindirdiniz?” yazılı pankartla çıktı. Maç öncesi okunan istiklal marşı seremonisinde her iki takımın önünde çıkan görme engelli minikler ile işitme engelli minikler, İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okudu. Maçı dikkatle takip eden minikler, yaptıkları tezahüratlarla da yeşil siyahlı ekibe destek oldu. 

Öte yandan karşılaşma öncesinde geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Türk futbolu ve Fenerbahçe’nin efsane ismi Can Bartu için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...