Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2020 18:33

Eniştesi ve kız kardeşini katleden polis memuru tutuklandı

Isparta'da yeğenlerinin gözleri önünde eniştesi ve kız kardeşini beylik silahıyla öldürdükten sonra kaçan ve Niğde’de yakalanan polis memuru tutuklandı.

Eniştesi ve kız kardeşini katleden polis memuru tutuklandı
Aytemiz Alanyaspor,Kasımpaşa

Eniştesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra kaçan ve Niğde’de yakalanan polis memuru tutuklandı.

Yeğenlerinin gözü önünde öldürdü

Isparta’da, geçen Kasım ayında 3 ve 6 yaşlarındaki yeğenlerinin gözleri önünde eniştesi Uzman Çavuş Erkan Öztürk ile eşi Ebru Öztürk’ü evlerinde silahla vurarak öldüren polis memuru U.D.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Eniştesi ve kız kardeşini katleden polis memuru tutuklandı

Emniyet güçleri, U.D.’nin Niğde ilinde olduğunu ve burada bir pansiyonda sahte kimlikle konakladığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Katil zanlısı kıskıvrak yakalandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, katil zanlısı U.D. kıskıvrak yakalandı.

Operasyonda suç aleti silah ele geçirildi

Emniyet güçleri U.D. ile birlikte ayrıca, suç aleti silah ile birlikte ele geçirdiği fişeklere de el koydu. Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alınan U.D., bugün gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi

Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkeme sevk edilen katil zanlısı U.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...