Tgrt Haber
25 Haziran 2021 09:40

Canına kıymak istedi, kocası dayak yedi

İstanbul'da bir kadın, binanın üçüncü katından aşağı atladı, başka evin çatısına düştü. Mahalleli eşinin canına kıymasına sebep olan kocayı linç etmeye kalktı.

Canına kıymak istedi, kocası dayak yedi
istanbul,,küçükçekmece,,kadına şiddet,,intihar girişimi,,kavga,,dayak,

İstanbul’da eşiyle problem yaşayan ve canına kıymak isteyen bir kadın çatıdan atladı. Mahalleli buna sebep olan kocasını linç etti. Saldırının hedefinde olan adamı polis vatandaşın elinden zor kurtardı.

Küçükçekmece İnönü Mahallesi’nde eşiyle problem yaşayan bir kadın çatıya çıkıp atlamak istedi. Bir süre ikna edilmeye çalışılan kadın, metrelerce yükseklikten aşağıya atladı. Ancak kadın başka binanın çatısına düştü.

Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kadını kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Tüm bunlar yaşanırken komşular, canına kıymak isteyen kadının kocasını linç etti. Olay yerine polisin gelmesiyle kavga son buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...