Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Eylül 2019 16:26

Erzurum'da 3 ev yangında kullanılamaz hale geldi

Yakutiye ilçesinde 3 ev ile 1 ahırın kullanılamaz hale geldiği yangın, güçlükle söndürüldü

Erzurum'da 3 ev yangında kullanılamaz hale geldi
erzurum,,yangın,

Erzurum'da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi. Yakutiye ilçesinin Arıbahçe Mahallesi'nde, bir ahırda öğle saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek yakındaki evlere sıçradı.

Mahallelinin haber vermesi üzerine bölgeye gelen Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ile Erzurum Orman İşletme Müdürlüğü personeli yangına müdahale etti.

Yaklaşık 4 saat süren çalışma sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Can kaybının yaşanmadığı yangından etkilenenlere yoğurt yedirildi.

Yangında, 3 ev kullanılamaz hale geldi, 1 ahırda ise hasar oluştu. Mahalle sakinlerinden Muhammet Taşcıoğlu, öğlen saatlerinde yangının başladığını söyledi. Çok sayıda itfaiye ekibinin yangına müdahale ettiğini anlatan Taşcıoğlu, "Mahalleli olarak yangını söndürmek için seferber olduk. Evler ve ahırda büyük hasar oluştu. İtfaiye ekipleri saatlerdir yangını söndürmeye çalışıyor." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...