Tgrt Haber
22 Temmuz 2021 11:27

Esenler’de baba vahşeti: Yangın değil cinayet

Esenler’de evde çıkan yangında facianın detayları ortaya çıktı. Cinnet getiren adam, kızını boğarak öldürdükten sonra yangın çıkarıp bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.

Esenler’de baba vahşeti: Yangın değil cinayet
Esenler,yangın

İstanbul’un Esenler ilçesinde meydana gelen olayda bir binada yangın çıktı. Çevredeki vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken içeri giren itfaiye ekipleri Z.U. isimli kızın ölü olarak buldu. Kızın babası H.U. ise bilekleri kesilmiş şekilde bulundu. Dumandan etkilenen adam ambulans ile hastaneye kaldırıldı

KAN DONDURAN DETAYLAR

H.U.’nun eşi ve küçük çocuğunun sabah saatlerinde bayram ziyareti için evden çıktığı öğrenilirken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı baba cinnet geçirerek kızını boğarak öldürdü. Evi yakmak isteyen H.U.'nun bileklerini de keserek intihara kalkıştığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak bulunan adam hastaneye kaldırılırken, olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Esenler’de baba vahşeti: Yangın değil cinayet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...