Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Kasım 2021 09:37

Esenyurt'ta demir sopalı taksici dehşeti kamerada

Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir kişi ile taksici arasında çıkan tartışma, görenleri dehşete düşürdü. Taksicinin eksik ücret verdiği iddiasıyla tartıştığı müşteri bir minibüse binip uzaklaşmak isterken başka bir taksici daha olay yerine geldi. Müşteri, elinde demir sopayla gelen taksicinin tehdit etmesi üzerine kendisinden istenen parayı vermek zorunda kaldı.

Esenyurt'ta demir sopalı taksici dehşeti kamerada
esenyurt,,taksici,,demir sopa,

Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir kişi ile taksici arasında yaşanan ücret tartışması, dehşete dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine bir minibüse binip uzaklaşmak isteyen müşteri, olay yerine gelen ikinci taksici tarafıdnan demir sopayla tehdit edildi. O anlar, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE İKİNCİ TAKSİCİ GELDİ

Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda, iddiaya göre yabancı uyruklu bir kişi ile ticari taksi sürücüsü arasında ‘Ücreti eksik verdin’ tartışması çıktı. Müşteri, tartışma sonrasında araçtan indi. Bir süre sonra tartışmanın büyümesi ile olay yerine ikinci bir taksi şoförü geldi.

DEMİR SOPAYLA TEHDİT ETTİ

Yabancı uyruklu müşteri kendisinin haklı olduğunu söylemeye çalışırken o sırada cadde üzerinden geçen minibüse bindi. Tartışma minibüsün kapısında da devam etti. Elindeki demir sopa ile olay yerine gelen ikinci taksicinin adamı tehdit ettiği görüldü.

Esenyurt'ta demir sopalı taksici dehşeti kamerada
Minibüsteki adamı, içerideki yolcularıdan birisi dışarıya itti.

FAZLA PARAYI DA VERDİ

Tartışma devam ederken içeriden bir yolcu ise kapı önünde beklemekte olan adamı dışarıya itti. Minibüsten inen adam, kendisinden fazladan istendiğini iddia ettiği parayı da vererek olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu saniye saniye yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...