Tgrt Haber
02 Aralık 2021 09:52

Kadına önce küfretti sonra defalarca tokat attı! Yoldan geçenler film gibi izledi

Esenyurt'ta sokaktaki bir arabanın içinde bulunan kadınla bilinmeyen bir sebeple tartışan zanlı, önce dakikalarca küfrettiği kadını araçtan çıkarıp defalarca tokatladı. O esnada yoldan geçen vatandaşların olayı film gibi izlemesi tepki çekerken o anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kadına önce küfretti sonra defalarca tokat attı! Yoldan geçenler film gibi izledi
esenyurt,,kadına şiddet,

Esenyurt'ta sokak ortasında yaşanan kadına şiddet olayı ve vatandaşların duyarsızlığı pes dedirtti.  Sokak ortasında araba içinde bulunan kadına önce küfür yağdıran bir kişi, daha sonra ise genç kadını defalarca tokatladı. Yoldan geçen vatandaşlar ise olaya müdahale etmeden dakikalarca film gibi izledi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRİP GİTMEK İSTEDİ

Olay, dün öğle saatlerinde Sultaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak ortasında araç içinde oturan kadın ile araç dışında bekleyen bir kişi bilinmeyen sebeple tartışmaya başladılar. Araba içinde sinir krizi geçiren kadın, olay yerinden gitmek isterken araç dışında bekleyen şahıs ise genç kadına dakikalarca hakaret ve küfürler yağdırdı.

MAGANDA ARKASINDAN BAKAKALDI

Kadının arabadan çıkmasını isteyen şahıs, daha sonra kadını tokatlamaya başladı. Çevredeki vatandaşların ise dakikalarca olaya müdahale etmeden izlemesi pes dedirtti. Bir süre sonra araç olay yerinden uzaklaşırken maganda aracın arkasından bakakaldı. Yaşanılan olay bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...