Tgrt Haber
11 Ekim 2021 10:00

Esenyurt'ta kavga bitmiyor!

Esenyurt’ta bir parkta iki grup arasında çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuşurken diğer yandan Esenyurt’un başka bölgesinde bir iş yerinin çıkışında başlayan laf atma tartışması kavgaya dönüştü. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga anları ise kameralara yansıdı.

Esenyurt'ta kavga bitmiyor!
esenyurt,kavga

Dün öğle saatlerinde Esenyurt’ta bir parkta meydana gelen olayda, iki grup arasında bilinmeyen bir sebeple başlayan sözlü tartışma ilerleyen dakikalarda kavgaya dönüştü. Uzun süren kavgada uçan tekme ve yumruklarlar havada uçuşurken, bir kişi uçan tekmeyle düşürdüğü genci yerde tekmeledi.

Esenyurt'ta kavga bitmiyor!

Çevredekiler kavgaya müdahale etmekte zorlanırken yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

ORTALIK SAVAŞ ALANI GİBİ

Diğer yandan Esenyurt’un başka bir bölgesinde bir iş yerinin çıkışında başlayan laf atma tartışması kavgaya dönüştü. Sopa ve kalasların havada uçuştuğu olayda iş yerinde maddi hasar oluşurken kavgaya karışan bazı vatandaşlar ise yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafları ayırmaya çalışsa da iş yeri savaş alanına döndü.

Esenyurt'ta kavga bitmiyor!

Onlarca şahsın birbirine saldırdığı o anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...