Tgrt Haber
04 Ekim 2021 10:58

Esenyurt'ta metrobüs üst geçidinde intihar girişimi

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde sabaha karşı metrobüs durağına çıkan bir genç intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri tarafından ikna edilen şahıs, köprüden indirilince baygınlık geçirdi.

Esenyurt'ta metrobüs üst geçidinde intihar girişimi
esenyurt,,intihar,

Esenyurt'ta bu sabaha doğru hareketli anlar yaşandı. Metrobüs üst geçidine çıkan bir gen. intihar girişiminde bulundu.

KÖPRÜDEN İNİNCE BAYILDI

Birol Akgün (21) adlı genç, Saadetdere Metrobüs Durağı üst geçidinde parmaklıkların arka tarafına geçerek intihar etmeye kalkıştı. Durumu gören çevredeki vatandaşlar polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri bir yandan gencin atlama ihtimaline karşı güvenlik önlemleri alırken diğer yandan da ikna çabalarına başladı. Ekiplerin sakinleştirmeye çalıştığı şahıs, büyük uğraşların neticesinde ikna edilerek üst geçitten indirildi. 

Aşağı iner inmez baygınlık geçiren genç, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polisler olaya ilişkin inceleme başlattı.

Esenyurt'ta metrobüs üst geçidinde intihar girişimi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...