Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2021 12:11

Eşi doğum yapmak üzereydi, hastane yolunda yaşanan kaza çılgına çevirdi

​Sivas’ta hamile eşini doğum için hastaneye götürürken kaza yapan sürücü, çılgına döndü. Hamile kadın, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Eşi doğum yapmak üzereydi, hastane yolunda yaşanan kaza çılgına çevirdi
​Sivas,,hamile,,kaza,

Edinilen bilgilere göre, kaza, saat 11.00 sıralarında kent merkezi Sivas Lisesi kavşağında meydana geldi. E.K. idaresindeki 58 NE 808 plakalı Hyundai marka otomobil, kavşakta Y.A. idaresindeki 58 BL 499 plakalı Fiat marka hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada iki araçta da maddi hasar oluştu. Eşini doğum için hastaneye götürdüğü öğrenilen 58 NE 808 plakalı aracın sürücüsü kaza sonrası çılgına döndü. Sürücü, çarpıştığı aracın sürücüsüne ve çevredeki vatandaşlara tepki gösterdi. Hamile kadın kısa süre içerisinde olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, çiftin 3. çocuklarının dünyaya geleceği öğrenildi.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...