Tgrt Haber
17 Eylül 2021 18:25

Eşi ve 1,5 aylık bebeğini kolonyayla yakan şüphelinin ilk ifadesi ortaya çıktı

İzmir’de kıskançlık krizine girerek tartıştığı karısının ve 1,5 aylık bebeğinin üzerine kolonya dökerek ağır yaralayan şahısın ilk ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Veysi E. İfadesinde, “Nasıl olduğunu bilmiyorum” dedi.

Eşi ve 1,5 aylık bebeğini kolonyayla yakan şüphelinin ilk ifadesi ortaya çıktı
Kolonya,İzmir,Şiddet,Kadın,Çocuk

İzmir’de Veysi E., eşi Fatma E. öğle yemeğine eve gelmeyince kıskançlık krizine girdi. Eşinin çalıştığı yere giden Veysi E. eşine onlarca kişinin içinde şiddet uygulayarak zorla eve getirdi. Burada eşini darp etmeye devam eden saldırgan, Fatma E. ve 1,5 yaşındaki bebekleri Ömer E.'nin üzerine kolonya döküp, anne ve bebeğini ateşe verdi.

ÇIĞLIKLARI SOKAKTA YANKILANDI

Talihsiz kadının ve bebeğin çığlıklarını duyan komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine ihbar ederken, vücutlarında ağır yanıklar meydana gelen anne ve bebeği, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eşi ve 1,5 aylık bebeğini kolonyayla yakan şüphelinin ilk ifadesi ortaya çıktı

ÖNCE 'YANLIŞLIKLA' DEDİ, ARDINDAN GERÇEĞİ İTİRAF ETTİ

Eşi tarafından kolonya dökülerek yakılan Fatma E., polis ekiplerine hastanede verdiği ilk ifadesinde olayın yanlışlıkla olduğunu söyledi. Hayati tehlikeyi atlatan ancak hastanede tedavisi süren Fatma E., daha sonra ilk ifadeyi tehdit altında olduğu için korkarak verdiğini, kendisini ve bebeğini kocasının kolonya dökerek yaktığını söylediği öğrenildi.

"NASIL OLDU BİLMİYORUM"

Öte yandan polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Veysi E.'nin emniyetteki ifadesinde "Nasıl oldu bilmiyorum. Olayın nasıl meydana geldiğini hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

Eşi ve 1,5 aylık bebeğini kolonyayla yakan şüphelinin ilk ifadesi ortaya çıktı

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Eşini daha önce de kıskandığı için darp ettiği ileri sürülen Veysi E., Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Ayrıca Veysi E.'nin yaralama, hırsızlık, uyuşturucu bulundurmak gibi birçok suçtan tutulduğu cezaevinden, yaklaşık 4 ay önce pandemi nedeniyle şartlı tahliye edildiği öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...