Tgrt Haber
18 Eylül 2021 14:26

Eşine yardım etmek isterken gözleri önünde öldü

Adana’da mutfakta kahvaltı hazırlayan eşine yardım etmek isteyen 55 yaşındaki Melik Ejder Çamur, ayağının altındaki kilimin kayması sonucu dengesini kaybederek, cam olan mutfak kapısının alt kısmına başını çarptı. Kırılan cam parçaları boğazını kesen Çamur, eşi ve 2 çocuğunun gözleri önünde hayatını kaybetti.

Eşine yardım etmek isterken gözleri önünde öldü
Adana,eş,yardım

Adana’nın Çukurova ilçesinde iki çocuk babası müteahhit Melik Ejder Çamur, sabah kahvaltısı için hazırlık yapan eşine yardım etmek için mutfağa gitti. Mutfağa yönelen Çamur, ayağının altındaki kilimin parke olan zeminde kayması sonucu dengesini kaybetti. Adam hızla balkonun cam olan kapısının alt kısmına çarptı. Kırılarak parçalanan cam parçaları, Çamur’un boğazını kesti. Başı camdan içeri girip diğer taraftan çıkan talihsiz adamın eşi ve iki çocuğu da büyük şok yaşadı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, cam kapıda kanlar içinde kalan Çamur’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşine yardım etmek isterken gözleri önünde öldü

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...