Tgrt Haber
09 Aralık 2021 16:01

Eşini bıçaklayan adamın yakını: Hep kadınlar haklı, erkek hakları da çıksın!

Konya'da iki kez evini terk eden kadını 230 kilometre boyunca takip ettikten sonra sokak ortasında bıçaklayan zanlı gözaltına alındı. Eşini ağı yaraladığı için gözaltına alınan şüphelinin bir yakını ise adliye önünde "“Hep kadınlar haklı. Nerede erkek hakları" sözleriyle pes dedirtti.

Eşini bıçaklayan adamın yakını: Hep kadınlar haklı, erkek hakları da çıksın!
konya,,bıçaklı saldırı,,kadın hakları,,erkek hakları,

Konya'da yaşayan bir kişi, evini terk eden eşini Antalya'ya kadar 230 kilometre takip ettikten sonra sokak ortasında bıçakladı. Öfkeli koca sokaktaki vatandaşlar tarafından güçlükle durdurulan kadın ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma tarafından gözaltına alınan zanlının bir yakınının adliye önünde söylediği sözler ise resmen pes dedirtti.

Eşini bıçaklayan adamın yakını: Hep kadınlar haklı, erkek hakları da çıksın!
Hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

KAÇAN KİŞİYİ YAKALAYAMAYINCA EŞİNİ YENİDEN BIÇAKLADI

Edinilen bilgiye göre, Konya’da ikamet eden Tunahan M., evi terk eden eşi Nuran M.’yi takip ederek Antalya’nın Manavgat ilçesi Side beldesine geldi. Karısını Side Bulvarı’nda bir erkekle yürürken gören Tunahan M., bir anda karşılarına çıkarak elindeki bıçağı eşine saplamaya başladı. Eşinin yanındaki kişinin kaçması üzerine arkasından koşan Tunahan M., kaçan kişiyi yakalayamayınca geri dönüp eşini yeniden bıçaklamaya çalıştı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle durdurulan Tunahan M. olay yerine gelen jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Nuran M. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen Nuran M., kaldırıldığı hastaneden Antalya’ya sevk edildi.

"HEP KADINLAR KOLLANIYOR, ERKEK HAKLARI DA ÇIKSIN"

Jandarma tarafından olayda kullandığı bıçakla birlikte gözaltına alınan Tunahan M. getirildiği Manavgat Adliyesinde savcıya ifade verirken, adliye önündeki bir yakını “Hep kadınlar düşünülüyor. Kadın kollanıyor. Neden erkek düşünülmüyor ve kollanmıyor? Kadın hakları, kadın hakları, bir de erkek hakları çıksın. Erkek haklarını da çıkarsınlar” dedi.

Eşini bıçaklayan adamın yakını: Hep kadınlar haklı, erkek hakları da çıksın!

DAHA ÖNCE 2 KEZ EVİ TERK ETMİŞ

2 Kasım tarihinde kimseye haber vermeden evden ayrılan Nuran M. hakkında ailesinin kayıp müracaatında bulunduğu ve 3 Kasım'da İstanbul'da bulunarak ifadesi alındıktan sonra kendi rızası ile eve döndüğü öğrenildi. 30 Kasım'da kimseye haber vermeden yine evden ayrılan kadının ailesi tarafından kayıp müracaatında bulunulduğu, 1 Aralık tarihinde Manavgat'ta polisin sorumluluk bölgesinde bulunan Nuran M.'nin ifadesinin alındığı belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...