Tgrt Haber
02 Haziran 2021 11:13

Eşini denetim noktasında bırakıp kaçtı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, polis denetim noktasından sahte kimlik ile geçmeye çalışan şahıs, eşini bırakıp aracı ile kaçtı. Film sahnelerini aratmayan kovalamaca sonunda kaçak şahıs, kıskıvrak yakalandı.

Eşini denetim noktasında bırakıp kaçtı
Kocaeli,,İzmit,,kovalamaca

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sahte kimlik verip kaçan şahıs, polisleri peşine taktı. Şahıs, polisler tarafından yol kapatılarak yakalandı.

SAHTE KİMLİK VERDİLER

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir polis denetim noktasında durdurulan bir otomobildeki karı kocanın yapılan kontrollerinde, verdikleri kimliklerin sahte olduğu tespit edildi.

Kimliklerin sahte olduğunun tespit edildiğini anlayan şahıs, karısını denetim noktasında bırakarak otomobille hızla kaçmaya başladı.

POLİSLER YAKALADI

İzmit ilçesindeki Turan Güneş Caddesi ve ara sokaklardan otomobili ile kaçmaya çalışan şahsı polis ekipleri takibe aldı. Motorlu Yunus takibe aldığı şahıs, Başiskele ilçesinde girdiği yolun kapatılması neticesinde yakalandı.

SUÇ DOSYALARI KABARIK

Yapılan kimlik tespitlerinde kaçmaya çalışan şahsın H.Ö., eşinin ise M.Ö. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan karı-kocanın ‘dolandırıcılık’ suçundan çok sayıda sabıkasının olduğu ve Yargıtay’da bekleyen davalarının olduğu tespit edildi.

Öte yandan, şahsın polis ekiplerinden kaçmaya çalıştığı anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde defalarca silahla ateş açıldığı görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...