Tgrt Haber
24 Aralık 2021 19:11

Eşini öldürdükten sonra intihar etti: Dehşet anı kameraya yansıdı

Şanlıurfa'da 6 aylık bebeğini aşıya götüren Meral Baran, kocası ile sağlık ocağının bahçesinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine koca, tabancayla eşine ateş açtıktan sonra aynı silahla intihar etti. Hayatını kaybeden çiftin 6 aylık bebekleri, koruma altına alındı. Korkunç anlar sağlık ocağının güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Eşini öldürdükten sonra intihar etti: Dehşet anı kameraya yansıdı
şanlıurfa,cinnet,intihar,cinayet,güvenlik kamerası

Şanlıurfa’da cinnet getiren şahıs, 6 aylık bebeklerini aşıya götürdüğü sağlık ocağının kapısında eşini öldürdükten sonra intihar etti. Dehşet anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

TARTIŞMA KANLI SONA ERDİ

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi 23 Nolu Aile Sağlığı Merkezi önünde Meral Baran isimli kadın, eşi Mehmet Şah Baran ile birlikte 6 aylık bebeklerini sağlık ocağına aşıya götürdü. Burada tartışan çift dışarı çıktı. Dışarıda da tartışmaya başlama devam edince araçtan silahını alıp geri dönen koca, eşini silahla vurduktan sonra kafasına sıkarak intihar etti.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde sağlık ocağından çıkan kadının 6 aylık bebeğini bebek arabasına koyduktan sonra kocasının elinde silahla geldiği görülüyor. Kocasını gören Meral Baran’ın kaçmaya çalıştığı ama kocasının silahla vurduğu gözlendi. Kadın yerdeyken defalarca ateş eden koca, daha sonra aynı silahı kafasına dayayarak intihar ediyor.

Öte yandan cenazeler, olay yerindeki incelemenin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...