Tgrt Haber
05 Ağustos 2019 12:19

Eşinin terk ettiği işitme engelli adam, harabe evde yaşıyor

Siirt'te yaşayan 51 yaşındaki işitme engelli Recai Kurban’ın eşi, 4 çocuğundan 3’ünü alarak kendisini terk etti. Tek çocuğu ile yıkılma tehlikesi bulunan evde yaşam mücadelesi veren Kurban, yetkililerden yardım bekliyor.

Eşinin terk ettiği işitme engelli adam, harabe evde yaşıyor
harabe,işitme engelli,yardım

Siirt’te yaşayan 4 çocuk babası Recai Kurban’ın eşi, geçtiğimiz yıllarda 3 çocuğunu alarak kendisini terk etti. İşitme engeli nedeni ile zor zamanlar geçiren Kurban, bir çocuğu ile hayata tutunmaya çalışıyor. Yıkılmaya yüz tutan evde her gün ölümü bekleyen Kurban, yetkililerden kendilerine yardım edilmesini bekliyor. 

"Kimseye derdimi analatamıyorum"

Siirt, İşitme Engeliler Derneği üyelerinden Umut Öztaş’ın tercüme etmesi ile iletişime geçilen Kurban, yıkılmak üzere olan evde yaşam mücadelesi verdiklerini söyledi. Kurban, “Eşim beni terk etti, 3 çocuğum şu anda anneleri ile kalıyor, ben ve bir çocuğum bu evde kalıyoruz. Çalışamıyorum. Herkesten yardım istiyorum. Kimse bana yardım etmedi, kimseye derdimi anlatamıyorum. İşitme engelli olduğum için 3 çocuğum annesiyle kalıyor. Kaç senedir bu evde yaşıyorum. Çocuğumla burada mücadele ediyorum. Onun için her şeyi yapıyorum. Benim sesimin duyulmasını ve yetkililerin bana yardım etmesini bekliyorum” dedi. 

Eşinin terk ettiği işitme engelli adam, harabe evde yaşıyorEşinin terk ettiği işitme engelli adam, harabe evde yaşıyor

Eşinin terk ettiği işitme engelli adam, harabe evde yaşıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...