Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ekim 2021 11:58

Eşinin terk ettiği kadına bir darbe de ev sahibinden! Eşyalarıyla kapıda kaldı

Gaziantep'te ilk eşinin ölümünün ardından başka bir adamla evlenen ancak yeni eşi kızlarını istemeyince onlarla evini ayıran Hatice Şimşek, buna rağmen eşi tarafından terk edildi. 8 ay önce çıktığı evin elektriğini, suyunu kestiren adam, kirayı da ödemeyince ev sahibi, Şimşek'i eşyalarıyla beraber kapıya koydu.

Eşinin terk ettiği kadına bir darbe de ev sahibinden! Eşyalarıyla kapıda kaldı
gaziantep,,ev sahibi,,kiracı,,kadın,

Gaziantep'te yaşayan ve ilk eşi vefat edince Mustafa Şimşek ile nikah masasına oturan Hatice Şimşek, eşi kendisini terk ettikten sonra 8 ay boyunca elektrik ve su olmayan evde kendi başına hayat mücadelesi verirken ev sahibinin de evden çıkarmasıyla eşyalarıyla dışarda kaldı. Kızlarının da kendisine kırgın olduğu için iletişime geçmediklerini belirten kadın, yetkililerden yardım istedi.

İki çocuk annesi Hatice Şimşek, ilk eşinin ölümünün ardından Mustafa Şimşek ile evlendi. Şimşek'in evliliğinin ilk yılları iyi giderken eşinin kızlarını istemediğini söylemesiyle adeta dünyası başına yıkıldı. Evliliğini kurtarmak isteyen kadın, kızlarıyla konuşarak evlerini ayırdı.

Eşinin terk ettiği kadına bir darbe de ev sahibinden! Eşyalarıyla kapıda kaldı

Fatma Şimşek, ev sahibinin boşaltmasını istediği evden eşyalarını topladı.

EVİN ELEKTRİK, SU, DOĞAL GAZINI KESTİRİP TERK ETTİ

Kızları evden ayrılmasına rağmen eşi Mustafa Şimşek 8 ay önce kendisini terk etti. Eve dönmeyen Mustafa Şimşek bu süreçte evin elektriğini, doğal gazını, suyunu kestirerek kirasını da ödemedi. 8 aydır kirasını alamayan ev sahibi ise dairesini bir başka aileye kiralayarak eşyaları evden çıkarttı.

"EVLİLİĞİMİ KURTARMAK İÇİN ÇOCUKLARIMI GÖNDERDİM"

Hiçbir geliri olmadığı için yeni bir ev kiralayamadığını belirten Hatice Şimşek, havaların da soğumaya başladığını ve nerede kalacağını bilemediğini söyledi. Hatice Şimşek, “Kocam öldükten sonra ikinci evliliğimi yapmaya karar verdim. Çocuklarıma alışması için onunla 7 ay nişanlı kaldım. Sonra çocuklarımı kabul edince nikah yapma kararı aldık. 3 sene böylece beraber yaşadık. Ne olduysa 8 ay önce elektrik ve suyu kapattı. Evin kirasını da vermeden gitti. Çocuklarımı istemedi, evliliğimi kurtarmak için çocuklarımı gönderdim. Ama kocam geri gelmedi” dedi.

Eşinin terk ettiği kadına bir darbe de ev sahibinden! Eşyalarıyla kapıda kaldı

"KADINIM, NEREYE GİDEYİM?"

Evden atılmasında da suçun kocasında olduğunu kaydeden Şimşek, ev sahibine bir kırgınlığı olmadığını ifade ederek, kiraların yüksek olmasından dolayı başka bir ev tutamadığını vurguladı. Birilerinin sesini duymasını umut eden Şimşek, “Sonuçta bir kadınım ben nereye gideyim? Erkek olsa başının çaresine bakar ama ben bu yaştan sonra gidip otel köşelerinde mi yatayım, sokaklar da mı yatayım mutlaka el açacak büyüklerimiz” diye konuştu.

İki kızı da kendisine kırgın olduğu için iletişim kurmadıklarını söyleyen Şimşek, şimdi kara kara geceyi nerede geçireceğini düşünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...