Tgrt Haber
05 Ağustos 2021 22:32

Eşiyle barışmaya giden koca, kayınvalidesini öldürüp kaçtı

Denizli'de boşanma aşamasındaki eşiyle barışmak isteyen koca, aralarının bozulmasından sorumlu tuttuğu kayınvalidesine kurşun yağdırıp kaçtı.

Eşiyle barışmaya giden koca, kayınvalidesini öldürüp kaçtı
cinayet,,denizli,,kayınvalide,

Denizli'de korkunç bir cinayet işlendi. Eşiyle boşanma aşamasındaki damat, kayınvalidesini katletti.

EVİN İÇİNDE RASTGELE ATEŞ AÇTI

Eşiyle barışmak isteyen Aydın A. (39), Honaz ilçesindeki Kocabaş Mahallesi'nde oturan kayınvalidesi Sultan Duran'ın (69) evine gitti. Eşiyle yaşadığı sorunların kayınvalidesinden kaynaklandığını savunan Aydın A., bir anda ortalığı birbirine kattı. Çıkan tartışmanın ardından tabancasıyla rastgele ateş açan Aydın A., daha sonra otomobiliyle olay yerinden uzaklaştı.

Öfkeli adamın silahından çıkan kurşunlar, kayınvalidesi Sultan Duran'ın başına ve göğsüne isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Duran'a sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaşlı kadın, Ambulansla hastaneye kaldırılırken yaşamını yitiren yaşlı kadının cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Eşiyle barışmaya giden koca, kayınvalidesini öldürüp kaçtı

3 YAŞINDAKİ OĞLU DA YARALANDI

Silahtan çıkan kurşunlardan birisi yerden sekerek Aydın A.'nın 3 yaşındaki oğlu Atalay'a isabet etti. Hafif yaralanan bebek, hastaneye kaldırılırak tedavi altına alındı.

Kayınvalidesinin öldürüp kayıplara karışan Aydın A.'nın çevre illere de kaçabileceği ihmali üzerinde duran polis ve jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...