Tgrt Haber
09 Eylül 2021 11:49

Eşiyle karantinayı delen vatandaştan ilginç tepki: DHKP-C’li var sanki karşında

Karantinasının tamamlanmasına saatler kala eşiyle birlikte yola çıkarak Kırıkkale'de HES koduna takılan kişi kendisini görüntüleyen muhabire "DHKP-C'li var sanki karşında. Videoya çekiyor, helal olsun" diyerek tepki gösterdi.

Eşiyle karantinayı delen vatandaştan ilginç tepki: DHKP-C’li var sanki karşında
koronavirüs,,karantina,,hes kodu,,kovid 19,,sağlık,,kırıkkale,

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Kırıkkale Valiliği koordinesinde pozitif vakaların önüne geçmek için tedbirler alınıyor. Kolluk kuvvetleri ve İl Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) ekipleri 24 saat denetim yapıyor.

Bedrettin ve Esra M. çifti, Çorum’dan Ankara’ya otomobille seyahat ederken Kırıkkale'nin Delice ilçesinde trafik polisleri tarafından durduruldu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında HES kodu sorgulaması yapan polisler, karı-kocanın PCR testi pozitif olan kızlarından dolayı temaslı oldukları için riskli grupta yer aldığını ve karantina süresinin tamamlanmasına da bir gün kaldığını tespit etti. Ekipler durumu, İSDEM ekiplerine bildirdi. Filyasyon ekipleri Bedrettin ve Esra M’ye 4 bin 50’şer lira idari para cezası uygulandı.

Eşiyle karantinayı delen vatandaştan ilginç tepki: DHKP-C’li var sanki karşında

“DHKP-C’Lİ VAR SANKİ KARŞINDA”

Eşiyle birlikte karantinayı delen Bedrettin M, kendisini görüntüleyen muhabire, “Sende görevini yap kardeşim. Tamam mı? DHKP-C’li var sanki karşında. Mazeretimi de yazacak mısın? Videoya çekiyor, helal olsun” diyerek tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...