Tgrt Haber
21 Temmuz 2021 18:12

Eski damat bıçakla dehşet saçtı

Kocaeli’de bir şahıs tartıştığı eski kayınpederini bıçakla öldürürken, 4 kişi ise aynı bıçakla yaraladı

Eski damat bıçakla dehşet saçtı
Kocaeli,bıçak,

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana gelen eşiyle yaklaşık 2 ay önce boşanan İ.G., çocuğunu birkaç günlüğüne almak için yakınları ile birlikte eski eşinin babası olan Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Süleyman Olgun’un evine geldi. Bir süre sonra taraflar arasında tartışma çıkarken tartışmanın büyümesi üzerine İ.G., yanında bulunan bıçağı çıkararak Süleyman Olgun’u bıçakladı. Olgun’un akrabaları ile İ.G.’nin yanında bulunan kişilerce taşlı sopalı kavga çıktı. Kavga sonrası 4 kişi yaralanırken, İ.G. ve yanında bulunan kişiler ise olay yerinden kaçtı. 

ESKİ DAMAT GÖZALTINA ALINDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Süleyman Olgun, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, diğer 4 kişinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yerinden kaça eski damat İ.G. ve olaya karışan kişiler yakalanarak gözaltına alındı.

Eski damat bıçakla dehşet saçtı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...