Tgrt Haber
12 May 2021 09:51

Eski eşini beyzbol sopasıyla dövdü serbest kaldı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir kadın eski eşi tarafından sokak ortasında beyzbol sopasıyla darbedildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Eski eşini beyzbol sopasıyla dövdü serbest kaldı
kocaeli,darp,kadına şiddet

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde üç yıl önce ayrıldığı ve borç para talebini geri çevirdiği eski kocası tarafından sokak ortasında beyzbol sopası ile acımasızca darp edildi.

BORÇ İSTEDİĞİ ESKİ EŞİNİ DARP ETTİ

Olay 3 Mayıs Pazartesi günü yaşandı. G.Ş. adlı şahıs, 1 yıl önce boşandığı eski eşi Efsun Habiboğlu’dan 2 bin TL borç istedi. Habiboğlu’nun olumsuz cevap vermesi üzerine telefondan hakaretler savuran G.Ş, 4 gün sonra eski eşinin evinin önüne gitti. Bir süre bekleyen G.Ş., çöp atmak için dışarı çıkan Habiboğlu’nu beyzbol sopasıyla acımasızca darp etmeye başladı. Dakikalarca eski eşini beyzbol sopası darp eden G.Ş., Habiboğlu’nun elindeki telefonu, ev ve arabasının anahtarlarını alarak olay yerinden uzaklaştı.

BEYZBOL SOPASIYLA DÖVDÜ, ELİNİ KOLUNU SALLARAK GİTTİ

Bir binanın güvenlik kamaralarına yansıyan görüntülerde, çöp atmaya çıkan E.H., elinde beyzbol sopası ile eski eşinin kendisine doğru ilerlediğini görünce kendini yere bırakıyor. Hızla yaklaşan G.Ş. ise yere düşen E.H.'yi acımasızca darp etmeye başlıyor. Dakikalarca süren darp sonrasında G.Ş., elini kolunu sallayarak olay yerinden uzaklaşıyor. Durumu gören vatandaşlar ise darp edilen genç kadının yardımına koşuyor. Görüntülerde E.H.’nin elindeki çöpü attığı andan sonra yanına koşarak gelen şahısın E.H.'yi darp ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...