Tgrt Haber
09 Aralık 2021 09:43

Eski eşini bıçaklayıp yerlerde sürükledi

Sivas’ta meydana gelen kan donduran olayda Müzeyyen B., eski eşi Necmettin G. tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandı. Gözü dönmüş eski koca, talihsiz kadını yerde sürükleyerek duvar dibine çöktü. Müzeyyen B. hastaneye kaldırılırken, saldırgan Necmettin G. ise gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından Necmettin G. adliyeye sevk edildi.

Eski eşini bıçaklayıp yerlerde sürükledi
sivas,bıçak,bıçaklama

Sivas’ın Şarkıyla ilçesinde meydana gelen olayda akşam saatlerinde Necmettin G., cadde üzerinde eski eşine Müzeyyen B’ye saldırdı. Gözü dönmüş cani, talihsiz kadını defalarca bıçaklarken metrelerce yerde sürükledi. Çevredeki vatandaş ve jandarmanın müdahalesi ile eski koca etkisiz hale getirildi. Üç yerinden bıçakla yaralanan Müzeyyen B.’ye çevrede bulunan vatandaşlar yardım etti. Yaralı Müzeyyen B., olay yerine çağrılan ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Eski koca ise jandarma ekipleri tarafından polise teslim edildi.

İSTANBUL'DAN GELDİ DEHŞET SAÇTI

Üç çocukları bulunan çiftin bir yıl önce boşandıkları ve evliliklerinden üç çocukları olduğu öğrenildi. İddiaya göre, M.B.'nin N.G. tarafından sürekli tehdit edildiği, M.B.’nin bu nedenle koruma talebinde bulunduğu ileri sürüldü. M.B.’nin olay günü sığınmak için İlçe Jandarma Komutanlığına gittiği, ancak binaya kısa bir mesafe kala olayın gerçekleştiği anlaşıldı.
N.G., Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Eski eşini bıçaklayıp yerlerde sürükledi

Eski eşini bıçaklayıp yerlerde sürükledi

Eski eşini bıçaklayıp yerlerde sürükledi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...