Tgrt Haber
11 Ağustos 2021 17:34

Eski eşini saatlerce darp etti, çocuğunu kaçırdı: Cani adam Diyarbakır'da yakalandı

Kocaeli'de 2 yıl önce boşandığı eşine saatlerce darp ve işkence uyguladıktan sonra çocuğunu kaçıran B.E., Diyarbakır'da yakalandı. Polis ekiplerinin operasyonuyla yakalanmasının ardından tutuklanan babanın kaçırdığı küçük çocuk ise annesine teslim edildi.

Eski eşini saatlerce darp etti, çocuğunu kaçırdı: Cani adam Diyarbakır'da yakalandı
kocaeli,eski eş,çocuk kaçırma,darp,diyarbakır

Kocaeli’de eski eşini darp etmesinin ardından çocuğunu kaçıran B.E. isimli şahıs, polis ekiplerinin geniş çaplı incelemesi sonucunda yakalanarak cezaevine gönderildi.

25 Temmuz tarihinde Kocaeli’nin Gebze ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen olayda, çocuğu ile birlikte yaşayan 25 yaşındaki Serap Avcı, yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eski eşi B.E. tarafından evinde saatlerce darp edildi. Ölmek üzere olan Avcı, kendisini darp eden eski eşi B.E.’ye yalvararak ambulans çağırmasını istedi. Durumu polislere anlatmayacağına dair söz veren Avcı, B.E.'yi bu şekilde ikna etti.

Şahsın çağırdığı sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Serap Avcı, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavisi tamamlanan genç kadının kabusu yine bitmedi. Yaşanan olayın ardından Serap Avcı’nın çocuğu eski eşi B.E. tarafından kaçırıldı.

Olayın ardından çocuğu ile Diyarbakır'da olduğu belirlenen B.E., polis ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Kaçırılan çocuk annesine teslim edilirken Kocaeli'ne getirilen B.E. ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...