Tgrt Haber
12 Kasım 2021 10:45

Eski eşini öldürdükten sonra hamama gitti

Bursa'da yaşayan 26 yaşındaki Nurdan Budak, eski eşi tarafından öldürüldü. Cinayetten sonra hamama gittiği öğrenilen katil zanlısı cinayeti itiraf etti.

Eski eşini öldürdükten sonra hamama gitti
bursa,,cinayet,

Bursa’da boşandığı eşini öldüren şahıs cinayetten sonra hiçbir şey olmamış gibi hamama gitti. Gözaltına alınan katil zanlısı cinayeti itiraf etti.

Olay 2 Kasım’da Bursa’nın Nilüfer ilçesinde meydana geldi. 2019’da boşanan 26 yaşındaki Nurdan Budak ve 31 yaşındaki Kemal Bulut, 2 çocuğu için yeniden bir araya geldi.

BABA KIZINI KABUL ETMEDİ

İddiaya göre, aldatıldığını öğrenen Kemal Bulut, Nurdan Budak’ı baba evine götürdü. Ancak baba, kızını kabul etmedi. Bunun üzerine gözü dönen Kemal Bulut, eski eşini taksiyle Organize Sanayi Bölgesi'ne götürdü.

Eski eşini öldürdükten sonra hamama gitti

GÜNLERCE ARANDI

Tartışmanın ardından Kemal Bulut, tabancayı Budak’ın başına dayayıp tetiği çekti. Kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Ailesi günlerce her yerde genç kadını aradı. Kaybolan kadının bulunması için çalışma başlatıldı. Katil zanlısı Kemal Bulut, sevgilisi, taksi şoförü ve kadının babası gözaltına alındı.

CİNAYETTEN SONRA HAMAMA GİTTİ

Katil zanlısı Bulut, cinayeti itiraf etti. Öldürdüğü Nurdan Budak’ın atıldığı yeri gösterdi. Cinayet sonrasında hamama gittiği öğrenildi. Polis, Nurdan Budak’ın cesedine ulaştı. Genç kadının kafasına tek el ateş edilerek öldürüldüğünü belirledi.

Eski eşini öldürdükten sonra hamama gitti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...