Tgrt Haber
17 Aralık 2021 11:15

Eski eşinin yeni eşini öldürdü, öz oğlunu yaraladı

Antalya'da gece yarısı eski eşinin yaşadığı eve gelen Yılmaz N., tüm aileye kurşun yağdırdı. Eski eşi Gülbahar K.'nin kocasını öldüren ve öz oğlunu da silahla yaralayan zanlı, ardından baltayla kadına saldırdı.

Eski eşinin yeni eşini öldürdü, öz oğlunu yaraladı
eski eş,,antalya,,cinayet,

Antalya'nın Serik ilçesinde, silahla eski eşinin evini basan zanlı, eski eşinin kocası Remzi Kerpiç'i ve öz oğlunu vurdu. Kerpiç olay yerinde hayatını kaybederken oğlu ise hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin eski eşine ise baltayla saldırdığı, kadının kaçıp canını zor kurtardığı öğrenildi.

Eski eşinin yeni eşini öldürdü, öz oğlunu yaraladıGörgü tanıkları, silah sesi duyduğunu ve ardından evden çıkan Gülbahar K.'nin kaçtığını anlattı.

HEM ESKİ EŞİNİN KOCASINA HEM OĞLUNA KURŞUN YAĞDIRDI

Kökez mahallesinde, gece saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Yılmaz N., daha önce boşandığı Gülbahar K.'nin evine gitti. Çıkan tartışma sonucu Yılmaz N., eski eşinin kocası Remzi Kerpiç'i ve annesiyle birlikte yaşayan oğlu F.N.'yi yanında getirdiği silahla 3 el ateş ederek vurdu.

Eski eşinin yeni eşini öldürdü, öz oğlunu yaraladıŞüphelinin vurduğu öz oğlu hastanede tedavi altına alındı.

ESKİ EŞİNE DE BALTAYLA SALDIRDI

Yılmaz N.'nin eski eşine de baltayla saldırıp hafif yaraladığı, kadının ise kaçarak kurtulduğu belirlendi. Silah seslerini duyan mahalleli durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Remzi Kerpiç'in hayatını kaybettiğini belirlerken F.N. ise ağabeyi R.N. tarafından hastaneye götürüldü. Hayatını kaybeden Remzi Kerpiç'in cenazesi olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Eski eşinin yeni eşini öldürdü, öz oğlunu yaraladıRemzi Kerpiç olay yerinde hayatını kaybetti.

SALDIRGAN KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay yerinden kaçan saldırgan Antalya-Denizli Karayolunda yakalandı. Emniyete getirilen Yılmaz N.'nin ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Kardeşini hastaneye götürdükten sonra olay yerine dönen R.N. ise polis aracının yanında oturup uzun süre üzerinden şoku atamadı.

Görgü tanığı bir mahalle sakini üç el silah sesi duyup dışarı çıktığını belirterek "Baktığımda arabanın çalıştığını ve bir kişinin çabuk bin arabaya deyip buradan ayrıldığını gördüm. Bağırma sesleri geliyordu. Öncesinde silah sesi de duydum, muhtemelen ev içinde yaşandı olay" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...