Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ağustos 2021 11:15

Esra Hankulu cinayetinde Ümitcan Uygun gözaltına alındı

Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun ile dün geceyi birlikte geçiren 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli kadın ölü bulundu. Ümitcan Uygun gözaltına alındı.

Esra Hankulu cinayetinde Ümitcan Uygun gözaltına alındı
Aleyna Çakır,Ümitcan Uygun,Esra Hankulu

Şüpheli ölüme ilişkin soruşturma yürüten Ankara Emniyet Müdürlüğü, kadının ölümünün ardından yaptıkları çalışmada Hankulu'nun geceyi Uygun'la birlikte geçirdiğinin tespit edilmesinin ardından Uygun gözaltına alındı.

3 HAFTA ÖNCE TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Aleyna Çakır'ın ölümünün ardından bir süre gündem olan ve sonrasında ‘uyuşturucu madde kullandırmayı özendirme' suçundan cezaevine giren Uygun, yaklaşık 3 hafta önce tahliye edilmişti.

GECEYİ UYGUNLA GEÇİRMİŞ

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan olay sonrası inceleme başlatan ekipler, evinde ölü halde bulunan Hankulu'nun geceyi Uygun'la birlikte geçirdiğini belirledi.

Olay sonrası gözaltına alınan Uygun'un emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Evde inceleme yapan ekipler tarafından hayatını kaybeden Hankulu'nun vücudunda herhangi bir kesici alet ya da silahla yaralama izine rastlanmadığı öğrenilirken, kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu tarafından çıkacak otopsi raporuyla netleşeceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...