Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ağustos 2021 16:59

Esra Hankulu'nun ölümündeki baş şüpheli Ümitcan Uygun'un ifadesi

Ümitcan Uygun'la beraber geceyi geçirdikten sonra ölü bulunan Esra Hankulu olayının ardından Uygun'un ifadesi ortaya çıktı.

Esra Hankulu'nun ölümündeki baş şüpheli Ümitcan Uygun'un ifadesi
ümitcan uygun,aleyna çakır,esra hankulu

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümünün ardından erkek arkadaşı olarak bilinen Ümitcan Uygun, gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Çakır olayında şüpheli olarak gözaltına alınan Uygun'un yeni kız arkadaşı Esra Hankulu da dün Ümitcan Uygun'la geceyi beraber geçirmesinin ardından ölü olarak bulundu. Uygun, yeniden gözaltına alındı.

Savcılığa sevk edilen Ümitcan Uygun'un ifadesi ortaya çıktı. Esra Hankulu ile sevgili olmadığını ve ölümünden önce herhangi bir rahatsızlığının olup olmadığını bilmediğini söyleyen Ümitcan Uygun, diğer şüphelilerin iddialarını yalanlayarak kendi isminin verilmemesi gibi bir konuşmanın doğru olmadığını iddia etti.

Esra Hankulu'nun ölümündeki baş şüpheli Ümitcan Uygun'un ifadesi

''BEN EVDEN ÇIKARKEN ESRA UYANIKTI''

Hankulu’nun fenalaşmasından sonra ayran içirdiklerini ve sonrasında yatak odasına geçtiklerini söyleyen Uygun, yaşananları şu sözlerle anlattı:

“Yatağa uzandıktan sonra Esra ‘biraz uyuyayım da kendime geleyim’ dedi. Bu esnada Esra'nın titremesi hafif şekilde devam ediyordu, sonra uyudu. Saat 07.30 sıralarında ben de uyuyakalmışım. Saat 10.15 sıralarında avukatım Zehra beni arayarak ‘adliyede seni bekliyorum, ifaden var’ dedi, bende ‘uyuyakalmışım abla hemen geliyorum’ dedim ve telefonu kapattım.''

''Benim telefonum çaldığında telefonun sesine Esra'da uyandı ve lavaboya gitti. Lavabodan geldiğinde ben üzerimi giyiniyordum. Sonra ‘taksi çağır ben ifadeye gideceğim’ dedim. Esra da benim telefonumdan taksi çağırdı ve 2-3 dakika sonra taksi geldi. Ben evden çıkarken Esra uyanıktı"

Esra Hankulu'nun ölümündeki baş şüpheli Ümitcan Uygun'un ifadesi

''BU KIZ NEFES ALMIYOR''

Taksiyle 11.00’da adliyede olduğunu ve 12.30’da da avukatla birlikte kahvaltı yaptığını söyleyen Uygun ifadesine şunları da ekledi:

 “Saat 14.30 sıralarında Esra'nın telefonundan Furkan beni arayarak ‘bu kız nefes almıyor, bu kız morarmış’ dedi. Ben de Furkan'a ‘kalbi atıyor mu diye bak’ dedim. Furkan da ‘yok abi kalbi atmıyor’ dedi. ‘Hemen ambulansı ve polisi ara, bildiğiniz ne varsa doğru şekilde anlatın’ dedim. Furkan da ‘abi senin ismini geçirmeyeceğim’ dedi. Bende ‘ne yediyseniz, ne içtiyseniz doğruca anlatın’ deyip telefonu kapattım.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...