Tgrt Haber
09 May 2022 23:27 - Güncelleme : 09 May 2022 23:37

Fatura kavgası kanlı bitti: Ev sahibi kiracısını öldürdü

Konya’da faturalar nedeniyle kiracı ve ev sahibi arasında çıkan kavgada silahlar çekildi. Ev sahibinin tüfekle açtığını ateş sonucu kiracısı hayatını kaybetti.

Fatura kavgası kanlı bitti: Ev sahibi kiracısını öldürdü

Konya’da ev sahibi 31 yaşındaki Hüseyin M. İle kiracısı Mevlüt Kapan arasında iddialara göre faturalar ve gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bırakırken ev sahibi Hüseyin M., tüfekle Mevlüt Kapan ve Mehmet Ali Gürdar'ı tüfekle yaraladı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Meram Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

EV SAHİBİ TESLİM OLDU

Mevlüt Kapan, hastanedeki bütün müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti. Gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonrası ev sahibi Hüseyin M., polis ekiplerine teslim oldu. Hüseyin M'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...