Tgrt Haber
26 Kasım 2020 15:40

Ev sahipleri ilanlarla sokaklarda

Korona virüs nedeniyle üniversitelerin kapalı olması, aylardır evini kiraya vermeyen ev sahiplerini ilanlarla sokağa indirdi.

Ev sahipleri ilanlarla sokaklarda
Eskişehir,,sahibinden kiralık

Eskişehir’in her yerinde artık 'sahibinden kiralık' ilanları göze çarpıyor.

Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs nedeniyle üniversitelerde uzaktan eğitime devam edilmesi, öğrenci kenti olarak bilinen Eskişehir’deki ev sahiplerini zor duruma düşürdü.

Öğrencilerin memleketlerine gitmesi nedeniyle yüzlerce ev boş kalırken, ev sahipleri evini biran önce kiraya vermesi için emlakçılara gitmeden kendileri ilan asmaya başladı.

Normal süreçte ilanlarda daha çok 'emlaktan kiralık' yazısı dikkat çekerken, bu süreçte asılan ilanların çoğunda 'sahibinden kiralık' yazısı oldukça yaygın bir şekilde göze çarpıyor.

Ev sahipleri; Üniversite çevresi, Üniversite caddesi, çarşı, Bağlar, Şirintepe, Bahçelievler, Büyükdere mahalleleri olmak üzere şehrin birçok yere ilan asarak evine kiracı bulmaya çalışıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...