Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 12:23

Evden kovulduğunu söyleyen engelli vatandaş hüngür hüngür ağladı

Zonguldak'ta annesi ve kız kardeşiyle beraber yaşayan 38 yaşındaki engelli bir vatandaş, ailesinin kendisini eve almak istemediğini söyleyip sokak ortasında gözyaşlarına boğuldu.

Evden kovulduğunu söyleyen engelli vatandaş hüngür hüngür ağladı
engelli,zonguldak

Zonguldak'ta yürekleri sızlatan bir feryat duyuldu. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte ikâmet eden 37 yaşındaki engelli Ferhat Aydın, ailesinin kendisini evden kovduğunu söyledi. Kent meydanındaki kaldırımda ağlayan Aydın, çabuk ölmesi için kendisine sürekli hamur işi yemekler yedirildiğini savundu. Yetkililerden yardım bekleyen engelli vatandaş şöyle konuştu:

"SENİ SOKAĞA ATACAĞIZ"

“Bana annem babam bakıyordu. Babam öldükten sonra annem ve kız kardeşim bakıyor. Annem ve kız kardeşim beni eve almak istemiyor. Engelli maaşım olmadığı için beni istemiyorlar. Evde kalıyorum ama beni istemiyorlar. 'Seni sokağa atacağız, ne halin varsa gör' diyorlar. Zayıflamak istiyorum, bunun için devletten yardım istiyorum. Sakatlandığımdan ve kilo aldığımdan beri beni evde istemiyorlar. Bana sürekli makarna, pilav ve hamur işi yediriyorlar. Ben de onlarla yaşamak istemiyorum. Yetkililerden yardım istiyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...