Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ağustos 2021 14:58

Evi ve çeyizi kül olmuştu: Fatma'ya büyük sürpriz

Mersin'de çıkan orman yangınında, düğün hazırlığında olan Fatma Tan'ın evi ve tüm çeyizinin yanması üzerine hayırseverler, genç kadına bir minibüs dolusu çeyiz hediye etti.

Evi ve çeyizi kül olmuştu: Fatma'ya büyük sürpriz
mersin,silifke,yangın,orman yangını,çeyiz

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık Mahallesi'nde meydana gelen orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramasıyla, düğün hazırlığı yapan Fatma Tan'ın evi ve içindeki tüm çeyiz hazırlıkları küle döndü. Olayı gözyaşları içinde anlatan genç kadının sesini duyan hayırseverler, Tan'a yardım elini uzatmakta gecikmedi.

TÜRES DESTEK OLDU

Çeyizinin ve evinin yanmasının ardından gözyaşları içinde yardım talebinde bulunan Fatma Tan'ın bu isteğini karşılıksız bırakmayan Tüm Restaurantlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şubesi ve Adanalı Kadınlar Topluluğu bir minibüs çeyiz getirerek Tan’ın yüzünü güldürdü.

Evi ve çeyizi kül olmuştu: Fatma'ya büyük sürpriz

"TELEVİZYONDAN İZLEDİK, DUYARSIZ KALAMADIK"

İnsanlara zor zamanlarında destek oldukları için mutlu olduklarını belirten TÜRES Adana Şubesi Başkanı Bilal Serttaş, “Ülkemizde yangınlar büyük ölçüde devam ederken biz, Adana yangınının zaten içerisindeydik. Adana ve Kozan yangınlarında oradaki çalışanlara yemek verdik. Görevimiz bittikten sonra buradaki yangın devam ediyordu. Fatma hanımın yardım çığlığını televizyonlardan gördüm. Bizde kayıtsız kalmadık. Üyelerimiz ve Adanalı kadınlar olarak biz çeyizini düzmeye karar verdik.

Evi ve çeyizi kül olmuştu: Fatma'ya büyük sürpriz

"ÇEYİZLERİNİ TEK TEK SEÇTİK"

Dün buraya tespitte bulunmaya geldim. Fatma hanımla görüntülü görüştük. Çeyizlerini tek tek seçtik. Akşamdan hazırladık ve arabamıza yükledik. Böylelikle kızımızın yaralarını sarmış olduk. Şu anda buradayız çeyizi getirdik. Fatma hanıma çeyizini teslim ettik” dedi.

Evi ve çeyizi kül olmuştu: Fatma'ya büyük sürpriz

"BİR NEBZE OLSUN MUTLUYUM"

Çok zor ve üzücü günler yaşadıklarını belirten Fatma Tan ise, “Şu an bir nebze olsun mutluyum. Beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim. En ufak ayrıntısına kadar bütün çeyizim alındı. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Adanalı Kadınlar Topluluğu adına Reşan Arlıer ise Fatma Tan’a bir ömür boyu mutluluklar dilerken anne Eşe Fatma Tan, baba Yusuf Tan ve kardeşi Ayşegül Tan ise yardım yapan herkese teşekkür ettiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...