Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ekim 2021 17:19

Tekirdağ'da katliam! Evine giden kadın kedisini balkona iple asılı halde buldu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir süreliğine evinden çıkan Neslihan Karaman, giderken balkonda uyurken bıraktığı kedisini, döndüğünde salıncağa asılı halde buldu. Genç kadın kedisinin telef edildiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

Tekirdağ'da katliam! Evine giden kadın kedisini balkona iple asılı halde buldu
tekirdağ,,çorlu,,katliam,,kedi,

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen olayda, Neslihan Karaman isimli hayvan sever kadın, evinin balkonunda uyurken bıraktığı kedisinin iple asılarak telef edildiğini öne sürerek jandarmaya suç duyurusunda bulundu.

Seymen Mahallesi'nde yaşayan Karaman, gazetecilere, ikinci kattaki evinde 9 köpek ve 4 kedi beslediğini söyledi. Bir süre önce Silivri'ye gittiğini, döndüğünde ise çok kötü bir durumla karşılaştığını belirten Karaman, şöyle konuştu:

"BEN BU HAYVANLARA BEBEK GİBİ BAKTIM"

"Bir kişi hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere Silivri Adliyesine gitmiştim. Köpek ve kedilerim evden çıkmasın diye kapıları kilitledim. Ancak kediler girip çıkabilsinler diye camın birini açık bıraktım. Evden çıkmadan önce 'Papatya' adını verdiğim daha 1 yaşına gelmeyen kedim balkonda yatıyordu. Geri geldiğimde bahçemin dış kapılarının söküldüğünü, buradaki kapımın zorlandığını gördüm. Kedimin balkondaki salıncağa iple asıldığını fark ettim. Ben bu hayvanlara emek verdim, onlara bebek gibi baktım. Bunu yapanın cezasını çekmesini istiyorum."

Karaman, olayla ilgili jandarmaya suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...