Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Şubat 2021 14:37

Evlilik vaadiyle dolandırıcılık karakolda bitti

Esenyurt'ta Mısır uyruklu Kanada vatandaşı, evlilik vaadiyle 2 bin 500 dolar parasının dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Kendisini dolandıran ailenin evine gidip polis çağıran turistin ihbarı üzerine evde bulunan 1 kişi gözaltına alındı.

Evlilik vaadiyle dolandırıcılık karakolda bitti
evlilik,,dolandırıcı

Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi 1152. Sokak'ta, İstanbul’a gelen Mısır uyruklu Kanada vatandaşı turist Aamir K,. internet üzerinden tanıştığı kişi ile evlenmeye karar verdi. İddialara göre Aamir K'nın tanıştığı kişi, evlenmesi için ağabeyi olarak tanıttığı şahsa 2500 dolar para vermesi gerektiğini söyledi. Dün öğlen saatlerinde bir evde buluşan kişiler arasında para alışverişi gerçekleşti.

Daha sonra kadına ulaşamayan adam soluğu karakolda aldı. Dün görüşmenin gerçekleştiği eve polisle gelen Kanadalı turist şikayetçi oldu. Evde yapılan aramalarda kadına ulaşılamazken, parayı aldığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafları karakola götürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...