Tgrt Haber
25 Ocak 2022 16:00

Son dakika! Eyüpsultan'da işçileri taşıyan minibüs devrildi

Son dakika haberi: İstanbul Eyüpsultan Hasdal Kemerburgaz Yolu'nda işçileri taşıyan minibüs devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı..

Son dakika! Eyüpsultan'da işçileri taşıyan minibüs devrildi
Son dakika,İstanbul,Eyüpsultan

İstanbul Eyüpsultan'da kaza, saat 15.00 sıralarında Hasdal - Kemerburgaz Yolu Havalimanı Bağlantı Yolu'nda medyana geldi.- Ramazan Eşgünoğlu idaresindeki servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayınca yan yattı.

3 KİŞİ YARALANDI

Kazada, araç içerisinde bulunan 3 kişi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri, kazada hafif şekilde yaralanan 3 kişiyi olay yerinde tedavi etti. Polis ekipleri ise yolun tek şeridini trafiğe kapattı. Kazaya karışan aracın kaldırılması için çalışma başlatıldı.

"ARAÇ KAYMAYA BAŞLADI"

Servis şoförü Ramazan Eşgünoğlu, "Araç kaymaya başladı. Daha sonra dönerek yan yattı. 3 arkadaş yaralı. Önemli bir şey yok. Güvenlik görevlilerini taşıyordum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...