Tgrt Haber
26 Ağustos 2021 11:09

Fabrika işçisi gübre dolu havuza düşerek hayatını kaybetti

İzmir'de bir gübre fabrikasında işçi olarak çalışan Hidayet Şahin, gece vakti dengesini kaybederek 3 metre derinliğindeki sıvı gübre dolu havuza düştü. Vidanjörle boşaltılan havuzda Şahin'in cansız bedenine ulaşıldı.

Fabrika işçisi gübre dolu havuza düşerek hayatını kaybetti
izmir,kemalpaşa,gübre havuzu,iş kazası

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki bir gübre fabrikasında, işçi Hidayet Şahin, sıvı gübreyle dolu havuza düştü. 3 metre derinliğindeki havuz ekipler tarafından vidanjörle boşaltılınca Şahin'in cansız bedeni bulundu. Olay hakkında 3 kişi gözaltına alındı. 

Kemalpaşa'ya bağlı Halilbeyli Mahallesi'nde bulunan bir gübre fabrikasında, saat 01.00 sıralarında meydana gelen olaydai iddiaya göre gece vardiyasında görevli 41 yaşındaki işçi Hidayet Şahin, çalıştığı esnada dengesini kaybederek içerisinde sıvı hayvan gübresi olan 3 metre derinliğindeki havuza düştü.

HAVUZ BOŞALTILINCA CESET BULUNDU

Şahin'in düştüğünü gören ekip arkadaşları durumu derhal jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekiplerin olay yerine gelmesinin ardından içi sıvı hayvan gübresi dolu havuz vidanjör yardımıyla boşaltıldı.

Hidayet Şahin havuz içerisinde hareketsiz halde bulunurken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede talihsiz adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Şahin'in cansız bedeni, yapılan ilk incelemenin ardından morga kaldırıldı.

İŞLETME SORUMLULARI GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili işletme sorumluları E.S. ve H.Y.T. ile iş güvenliği uzmanı O.T. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...