Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ağustos 2021 18:02

Faciadan dönüldü: Freni boşalan otobüs 7 aracı önüne kattı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsünün deneme sürüşü sırasında frenleri boşaldı. Kontrolden çıkan otobüs park halindeki 7 araca çarptı.

Faciadan dönüldü: Freni boşalan otobüs 7 aracı önüne kattı
Tekirdağ,Kaza,Çorlu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde büyükşehir belediyesine ait olan ve Çorlu ilçesinde toplu taşıma hizmetinde kullanılan halk otobüsü önceki gün arızası nedeniyle servise bırakıldı.

Aracı test etmek için sanayi sitesi içerisinde sürüşe çıkan görevlinin idaresindeki araç ilk bilgilere göre frenlerinin boşalması sonucu kontrolden çıktı.

7 ARACA ÇARPTIKTAN SONRA DURABİLDİ

Park halindeki 7 ayrı araca çarpan otobüs park halindeki bir dorseye çarparak durdu. Araçların hurda yığınına döndüğü kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Demetleme Büro Amirliği ekipleri kaza yerine gelerek inceleme yaptı. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Faciadan dönüldü: Freni boşalan otobüs 7 aracı önüne kattı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...