Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ekim 2020 18:52

Faciadan kıl payı dönüldü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde park halinde freni boşalan minibüs önce ağaca, ardından 3 tekerlekli elektrikli bisikleti altına alıp kaldırıma çarptı.

Faciadan kıl payı dönüldü
Balıkesir,,Edremit,,minibüs,,elektrikli bisiklet

Akşam saatlerinde İbrahimce Mahallesi pazar yeri yokuşunda park edilen 10 AF 144 park halinde minibüsün freni boşaldı. Minibüs yokuş aşağı hızlanarak inmeye başladı. Minibüsü şoförsüz görenler ne olduğunu anlamadan kaçmaya başladı. Minibüs önce çınar ağacını yıktı. Yıkılan ağaç bir büfenin üstüne düştü.

Ardından ise 3 tekerlekli elektrikli bisikleti altına alan minibüsün hızı biraz azaldı, sonra yüksek kaldırıma çarparak durdu.

Polis olay yerinde önlem alınırken, cadde savaş alanına döndü. Ucuz atlatılan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Görgü tanıkları, “Çok büyük facia kıl payı atlatıldı. Korkumuzu kelimeler anlatamam” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...