Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Temmuz 2021 22:14

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, camianın transfer beklentisi hakkında açıklama yaparak "Paniğe hiç gerek yok. Galatasaraylılar rahat olsun. Hiçbir endişemiz yok" dedi.

Fatih Terim'den transfer açıklaması
galatasaray,fatih terim

Geçen sezon ligi Beşiktaş'ın ardından averajla ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne eleme aşamasından dahil olma hakkı kazanan Galatasaray'da PSV Eindhoven maçı hazırlıkları sürüyor. Sarı kırmızılılar Esenyurt'ta Kasımpaşa ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi ve sahadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer konusunda önemli mesajlar verdi.

"LİG MAÇI BENZERİ OYUN OYNANDI"

Kasımpaşa'nın ciddi bir takım olduğunu vurgulayan ve maçın lig temposuna yakın seviyede oynandığına dikkat çeken Fatih Terim, "Mücadele oranı hayli yüksekti. Bir ara lig maçı benzeri bir oyun oynandı. Pas oyunumuz, topu kaptırdığımızdaki reaksiyonumuz ve baskımız zaman zaman iyiydi. Gollerimiz akılcı ve güzeldi. İlk yarı ikinci yarıdan daha iyi oynadık. Devre arasında 11 kişi değiştirmemize rağmen ikinci yarıda da oyunun hakimi olmak, gol pozisyonlarına girmek, gol atmak önemliydi. Eksiklerimizi göreceğiz. Buradan analistlerimiz önemli örnekler çıkaracak. Buradan kazancımız bu olacak. Bunun yanında kazanma alışkanlığımızı üzerimize giyersek bu elbise daha güzel durur" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den transfer açıklaması

"MARCAO'YU RİSKE ETMEDİM"

21 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Hollanda'nın PSV takımıyla oynayacakları maçla ilgili hazırlıklar hakkında bilgi veren Terim, "PSV maçı öncesi en son provamız salı günü Olympiakos ile olacak. Sıcak, seyahat dahil olmak üzere iyi bir şey görmek istiyorum. Olympiakos da önemli bir takım. Ondan sonra da PSV'ye hazırlanacağız" dedi. Kasımpaşa maçında Marcao'yu sahaya sürmeyen deneyimli hoca, "Marcao'yu bugün riske etmedim. Aşil tendonunda sıkıntısı vardı. Doktorla konuşup istirahat etmesini uygun gördük" şeklinde konuştu.

TRANSFER ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

Fatih Terim, transferlerle ilgili görüşmeleri bizzat başkan Burak Elmas'ın yürüttüğünü belirterek, taraftarları rahat olmaya davet etti. Yeni sezon hazırlıklarında genç oyunculara şans verdiğini aktaran Terim, "Gençlerden memnunum. Bu sene niyetimi belli ettiğimi düşünüyorum. Her zaman onlara şans verdim. Ümit ederim şanslarını iyi kullanırlar. Onlara ihtiyacımız var." dedi.

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Transferlerin geç kaldığı eleştirisine değinen tecrübeli çalıştırıcı, şöyle devam etti:

"Olağanüstü çabalarla çalışan bir başkanımız ve yönetimimiz var. Olacaktır. Anlayabiliyorum. Endişeyi de hissedebiliyorum. 'PSV maçı yaklaşıyor. Hala olmadı.' diyenler olabilir. Hiç paniğe gerek yok. Ben günün her saati uğraşıldığını görebiliyorum. Merak etmesinler. Görüşmeleri bizzat başkanımız yapıyor. Hiçbir endişemiz yok. Hangi takım olursa olsun çıkıp oynayacağız. Şu anda 10 transfer yapsak da PSV maçının garantisi yok, yapmasak da onlar için garanti yok. Eylüle kadar vaktimiz var."

"GALATASARAYLILAR RAHAT OLSUN"

Kasımpaşa maçının devre arasında başkan Burak Elmas ile konuştuğunu söyleyen Fatih Terim, "Şu günlerde başkanla en çok konuştuğumuz konu transfer. Sağ olsun son durumları Ozan Şener kardeşimle bilgi verdiler. Ben de bazı şeyleri paylaştım. Dönerken yine görüşeceğiz. Galatasaraylılar rahat olsun. Biraz gecikmiş olabiliriz. Çoğu zaman gecikiyoruz. Sezon açarken bütün transferlerin tamam olduğu bir yıl hatırlıyor musunuz? Ben hatırlamıyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...