Tgrt Haber
09 Eylül 2021 22:20

Feci kaza! Araç köprüden aşağı uçtu: Cansız bedeni 50 metre uzağa fırladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde köprüden aşağı düşen araçtaki 2 kişi öldü, bir kişi ise yaralandı. Ekipler çarpmanın etkisiyle bir kişinin cansız bedenini kaza yerinden 50 metre uzaktan bulundu.

Feci kaza! Araç köprüden aşağı uçtu: Cansız bedeni 50 metre uzağa fırladı
Şanlıurfa,,Kaza,

Şanlıurfa'da seyir halinde bulunan Mehmet Emin Yalçın hakimiyetindeki otomobil köprüden aşağı düştü. Kazada sürücü Mehmet Emin Yalçın ve Şeyhmus Yalçın olay yerinde hayatını kaybederken 13 yaşındaki Berat Y. ise yaralandı.

ÇARPMANIN ETKİSİYLE 50 METRE UZAĞA FIRLADI

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekibi, itfaiye ve jandarma sevk edildi. Yapılan incelemede hayatını kaybeden bir kişinin araçtan 50 metre uzaklığa fırladığı görüldü. Hayatını kaybeden diğer kişinin cenazesi ise otomobilin altında kaldı. Olay yerine çağrılan çekici ile çekilen otomobilin altında kalan talihsiz adamın cesedi çıkarıldı.

Feci kaza! Araç köprüden aşağı uçtu: Cansız bedeni 50 metre uzağa fırladı

Olay incelemesi sonrası, hayatını kaybedenlerin cenazesi Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...