Tgrt Haber
24 Ekim 2021 00:35

Feci kazada ortalık savaş alanına döndü! 5 kişi hayatını kaybetti

Burdur'da bir traktör, kamyon ve otomobilin karıştığı katliam gibi kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Feci kazada ortalık savaş alanına döndü! 5 kişi hayatını kaybetti
Burdur,Kaza,Ölü,yaralı

Burdur'da Yusuf A. yönetimindeki traktöre takılı römorka aynı yönde giden Ahmet A. yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Kamyon, traktör römorkuna vurduktan sonra karşı yönden gelen Şenol Özalp yönetimdeki otomobil ile kafa kafaya çarpışması sonucu olay yeri savaş alanına döndü. Kaza sonrası otmobilin yarısı neredeyse yok oldu.

FECİ KAZADA 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Feci kazada otomobilde bulunan sürücü Şenol Özalp, aynı otomobilde yolcu olarak bulunan Mehmet Emir Baş (6) ve Günaydın Cirit Baş (47) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araç içerisinde bulunan Bayram Baş (49) ve Yağmur B. (7) ile traktör sürücüsü Yusuf A. yaralandı. Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Burdur Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, ağır yaralanan Yağmur B. Antalya Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza sonrası yine ağır yaralı olarak Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bayram Baş' da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...