Tgrt Haber
03 Temmuz 2021 17:39

Fethiye'de tur teknesi battı: 3 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde günübirlik tur teknesi battı. 35 yolcu 3 mürettebatın bulunduğu teknedeki herkesin kurtarıldığı ve yaralanan 3 kişinin ise hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Fethiye'de tur teknesi battı: 3 yaralı
Fethiye,tur teknesi

Ölüdeniz sahiline yaklaştığı sırada teknenin ön kısmında kırılma yaşandı. Ardından su almaya başlayan tekne kısa sürede battı. Çevredekilerin ve kısa sürede bölgeye gelen kurtarma ekiplerinin de yardımı ile teknedeki herkes sahile ulaştırıldı.

1'İ ÇOCUK 3 KİŞİ YARALANDI

Kısa sürede sulara gömülen teknedeki 35 yolcu ve 3 mürettebattan 1'i çocuk üç kişi yaralanırken, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Bölgeye gelen Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Teknedeki tüm vatandaşlarımız kurtarıldı. Allah’a şükür can kaybımız yok. Hastaneye kaldırılan bir evladımızın durumu biraz ciddi” dedi.

Fethiye'de tur teknesi battı: 3 yaralı

Olaydan sonra kısa sürede bölgeye gelen kurtarma ve sağlık ekiplerinin çalışmaları ile teknedeki herkes kurtarıldı.

Fethiye'de tur teknesi battı: 3 yaralı

Bölgeye gelen Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Olay çok sıcak. Ama Allah’a şükür arkadaşlarımız su üzerinde hiçbir vatandaşımızı bırakmadı. 3 kişiyi hastaneye yetiştirdik. Bir evladımızın durumu biraz ağır. Herkese geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...