Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2021 09:26

Muğla yine alevlere teslim: Bu kez orman değil kafeler yandı

Fethiye'deki bir kafenin çatı katında başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek yan taraftaki işletmeye sıçradı. Güçlükle kontrol altına alınabilen yangında iki kafe de kullanılamaz hale geldi.

Muğla yine alevlere teslim: Bu kez orman değil kafeler yandı
muyğla,fethiye,yangın,kafe

Muğla'nın Fethiye ilçeisnde, henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın, yan taraftaki kafeye de sıçradı. Ekiplerin yoğun uğraşları sonucu kontrol altına alınan alevler büyük çapta maddi hasara neden olurken olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Yangın, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki bir kafede akşam saatlerinde meydana geldi. Bacada çıkan yangında rüzgarın da etkisi ile kısa sürede yayınlan alevler tüm çatıyı sararak bitişikte bulunan başka bir kafeye de sıçradı.

Alevleri gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesiyle ihbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale ederken, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekibi de denizden destek verdi.

KAYMAKAM YANGIN YERİNDE

Uzun uğraşlar sonucu alevler kontrol altına alındı. Yangını haber alan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat da olay yerine gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Yangında kafelerde büyük çapta maddi zarar meydana gelirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...