Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 00:45

FETÖ elebaşının akrabası Munise Gülen tutuklandı

İzmir'de yakalanan FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen'in akrabası Munise Gülen, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ elebaşının akrabası Munise Gülen tutuklandı
FETÖ,,OPERASYON,,MUNİSE GÜLEN,

Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlar sonucu kritik bir isim daha tutuklandı.

Geçen hafta İzmir'in Karabağlar ilçesindeki operayon sonucu gözaltına alınan ve FETÖ lideri Gülen'in amcası Seyfeddin Gülen'in torunu olan Munise Gülen tutuklandı. Munise Gülen'in örgütte Bölge Talebe Mesulü olarak görev yaptığı yönünde itirafçı beyanı bulunurken, Gülen'in gizli haberleşme uygulaması ByLock'u da kullandığı tespit edildi.

ÖĞRENCİLERİN OKULLARINI PLANLAYAN İSİM

Firari olarak aranan 28 yaşındaki Munise Gülen, İzmir'de saklandığı adreste yakalanıp gözaltına alındı. Bugün mahkemeye sevk edilen Gülen, tutuklanarak cezaevine gönderildi. İzmir'de örgütün 'ağabey' ve 'abla' olarak nitelendirilen kişilerle bağlantıda olduğu, örgüte bağlanan öğrencilerin hangi bölümlerde okuyacaklarını planladığı, bu doğrultuda hedeflenen okullara girmeleri konusunda yardım ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...